And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Saturday, 23 March 2013

Pening!!

Hey lovelies!! Saya sekarang tengah pening kepala yang teramat. Kepala dah berserabut gilerr tak tahu nak belikan hadiah apa for my parents 20th anniversary. Dulu dah bagi couple watch, sekarang ni pening sangat. Salah satu sebabnya, I'd really wanna buy something yang dorang suka. Yelah, kalau korang dapat hadiah yang korang tak berapa nak suka, mesti tak pakai, or terbiar jer kan? Cheyy, cakap pasal diri sendiri lettew! Hehehe! Bestie cadangkan beli perfume, tapi dulu Mummy pernah pesan, kalau nak kasi orang hadiah, jangan beli perfume, nanti hubungan tak kekal. Bestie pun sebenarnya sekarang tengah holiday dekat London, memang seronok lah sesangat kalau nak kirim barang dari sana. Tapi apa yeh? My sis pula cadangkan beli couple tee. Hisy, macam tak kena pula! Yelah, dah tentu this is their Platinum Anniversary, mesti nak beli hadiah special. Ada juga risik-risik kat Mummy, dia hint suruh belanja makan. Biasalah, parents, dorang tak pernah demand hadiah mahal-mahal. Cukup sekadar mengingati, dan ucapan. Itulah ibu bapa. Tak pernah merengek dengan anak-anak walaupun dia nak sangat benda tu. Haish, serabut sangat! 

By the way, saya dah plan a short getaway for us. Hmm, kalau nak tahu, wait for the next entry, tapi mungkin lambat coz my parents punya majlis dulu buat 4 hari berturut-turut. Nikah hari Khamis, adat istiadat yang lain spread between the next three days. Grand kan? Sebab yang utama, my mum anak tunggal, so arwah mak(panggilan untuk arwah nenek saya) and atok memang nak sangat buat majlis yang meriah untuk anak tunggal mereka. Anyways, korang, kasilah idea please!! I really need your help! Boleh kasi idea dekat comment box kat bawah k. Much Love. Take care korang! ♥
xoxo

P/s: Malam ni tak sabar nak tengok Fear Factor Selebriti Malaysia. Siapalah yang masuk final nanti? Korang support team mana? 

No comments:

Post a Comment