And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Sunday, 31 March 2013

Short Getaway!! ♥♥

Hey lovelies!! How have you all been? Currently, my family & I dekat JB celebrating my parents advanced 20th anniversary. Sebelum datang JB, Mummy dapat tahu ada Jom Heboh, so memang dia naklah sangat pergi. Makanya, Daddy dengan rela hati meredah jugak jam. Dahlah jam, boleh pulak ditutupnya jalan nak masuk Angsana tu. Jalan blocked satu hal, yang buat kitaorang bengang, parking dekat dengan Angsana pun dikepong. Hadoii!! Terpaksalah park jauh sikit and menapak sampai sana. Mummy pulak dapat info Amar Asyraf ada, hah semangatlah ko dia meredah orang ramai0ramai tu. Tapi punyalah kecewa, dari satu booth ke satu booth kitaorang cari Amar tak jumpa. Sedih! :( Sebenarnya, Mummy masih nak cari lagi, tapi my bros dah merengek pasal weather yang teramat panas, hah terus masuk Angsana. Ambil aircon! Hehehe! Walaupun, tak dapat jumpa Amar, sempat Mummy dok beli barang. Banyak jugak barang yang sempat dia borong. 



From top left hand corner, My Mum & I, My Dad & I
Bottom left hand corner My Sis & I, My 3rd Bro & I

Dah letih baliklah. My sis pulak sibuk dok ajak pi tengok wayang. Sebab nak pergi yang dekat jer, adn TGV Bukit Indah tak tayangkan Gila-Gila Remaja 2, so kitaorang pun pergi tengok Ah Boys to Men II, sebab the boys nak tengok sambungan dari part I. Tapi kalau nak tengok, mesti dah kena watch part I kalau tak, tak faham storyline. Mengekek ketawa tengok part kelakar, sempat nangis masa part touching. Meleleh airmata! Pulak tu cerita almost dua jam, and cuma satu showtime kul 7.20pm, hah terlepas nak tengok Fear Factor. Frust tak dapat tengok Captain Hairul Azreen! :'( But anyways, congrats Team Daz-Rul, memang saya suppot team dorang! Anyways, will update more, Insya'Allah. So stay tuned ok? By the way, kalau nak update lagi cepat, follow my Instagram, miss_novella. Take care korang. Keep on supporting Ms Egoistic Vs Mr Romantic. Walaupun pi holiday, lappy tak rengang. Yelah, kadang ilham tu datang tanpa diduga. ;)
xoxo

No comments:

Post a Comment