And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Wednesday, 24 April 2013

Busy like a Bee!!

Hey uollsss! The image above memang exactly how my to-do list is like. Terlalu penuh sampaikan membuak-buak. New semester baru start, my fifth semester, InsyaAllah second last semester. Doakan saya ok? Anyways, macam-macam hal nak settle and I'm really sorry, banyak sangat hutang blog entry dengan korang. Sekarang nak tulis pun tak larat, minggu depan pulak, projek dah nak keluar. Harapnya Allah swt akan meminjamkan saya sedikit kekuatan. The strength to continue writing, the strength to overcome any obstacle and of course complete my studies. InsyaAllah. By the way, saya sebenarnya nak buat food review dekat...jeng...jeng...jeng!


Hmm, mesti nak tau mana saya sibuk pergi mengembara cari makan kan? Sabar k. Ada masa I'll write a full review about it. Anyways, this post, sebenarnya just a short update and of course nak minta maaf dengan korang. Sorry banyak banyak. Memang tak terkejar rasanya. Baru ambil Diploma dah tak cukup tanah rasanya saya dok mengejar, 24 jam pun macam tak cukup. Nak spend time dengan family pun tak sempat. Really, really hope korang semua tetap setia menjenguk blog ni and read about my story. Really appreciate everyone of you. May Allah bless you! Jangan risau, dalam hard disk memang dah save a few bab, tapi, susah sangat nak cari masa untuk upload. Jangan kecik hati k? Ok, lovelies I really have to take my leave now. Take care. Maafkan saya. Adios. Much love.
xoxo

No comments:

Post a Comment