And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Sunday, 15 September 2013

19 years 2 days!!!


Haah, inilah akibatnya! Tajuk sepatutnya '19 already!' Sekali kena tukar daa, jadi tajuk di atas sebab tak ada masa nak menulis. Lain kali kena buat pre-scheduled post!

Anyways, Alhamdullilah, dah masuk 19 tahun! InsyaAllah, panjang lagi perjalanan yang bakal dilalui. Walaupun, terlalu banyak dugaan tahun ini, dengan izin-Nya dan sokongan tanpa henti dari keluarga terchenta membuat saya kuat untuk bangkit kembali. Doakan untuk saya ok!

Nak citer sikit, empat hari sebelum birthday dapat tawaran jadi relief teacher dekat childcare! Iolls dah jadi Teacher uolls!! Bila fikir balik macam kelakar pulak! Tapi, enjoylah kerja sementara tengah cuti sem nikan. Melayan kerenah bebudak memang seronok! Tapi bila tengok mereka yang macam kurang kasih sayang (KKS) sedih pulak. Kadang tu ada yang menempel jer mintak perhatian. :( 

Oklah, itu update sikit jer! Nak thank semua yang tak lupa nak wish my birthday dekat FB tu. Family, friends and lecturer!! Love you all!! And to my family thank you for the celebration yesterday and the gifts. Suka sangattt!! Malam birthday (kira masuk hari baru macam 13/09 0000hrs ) pulak lain cerita, mimpi Shahir!! FYI,  saya ni pulak jenis yang selalu tak pernah ingat mimpi, boleh pulak sedar and ingat. Keajaiban Allah!! ♥ Lepas itu, adalah jalan yang dibuka oleh Allah swt agar saya dapat melihat perkembangan terkini dia. 

Wishlist tahun ini agak berjela juga! Antaranya, nak cepat habis belajar, yelah kita sambung lagi 6 bulan sebab ambil extra certification course. Lepas tu, nak jumpa SHAHIR!!! Sampai cakap dengan Mummy & Daddy tak payah beli hadiah, kita pergi Perak, cari empunya diri. Lol! Yang lain, tak payah ceritalah. Biarlah rahsia. *feeling Datuk Siti* Hehs.

Anyways lovelies, doakan perjalanan hidup saya. Juga jangan lupa untuk terus menyokong Ms Egoistic Vs Mr Romantic! (Eceh, dah macam berkempen pulak) Sayang korang semua!! Take care lovelies!
xoxo ♥

No comments:

Post a Comment