And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Thursday, 5 September 2013

Happy Birthday!!!!

Sumber: Google

Sejak minggu ke-2 Aidilfitri kelmarin, entah apa yang dah jadi dengan Sya pun tak tau. Boleh pula rindu dengan pemilik nama Ahmad Shahir (Shahir AF8). Bukan rindu apa ok, just rindu nak tengok dia perform balik. Dulu-dulu waktu nama dia tengah naik bukan tak minat, tapi kureng kot. Masa dia masuk AF tak follow sangat sebab tahun tu tengah nak ambil 'O' levels. Mummy memang strict bab nengok tv ni. Tapi waktu dia menang ABPBH tu terlonjat jugaklah depan tv (time ni dah dapat lesen besar tengok tv. Lol!), kita pun pergi pangkah nama dia ok! (Malunya nak ngaku sebab sekali ke dua kali jer vote kalau diingatkan balik)

Sempena birthday dia tahun ini, entry kali ini khas untuk Che Amat lah yer. Happy 25th Birthday!! May you be blessed by Allah s.w.t. & succeed in what you do in the present and the future. May you be granted with a long life ahead & be given the pink of health, wealth and happiness. Will be praying hard for you to come back in the industry since it's such a waste to just let go of a talent like you. So, please, pretty please come back. :') 

Antara confession terbesar yang Sya tulis kat sini would be, how badly I cried when I watched his videos. :'( Sumpah, tak pernah nangis bila dengar/tengok video artis lain. (Kalau tengok ceramah yang syahdu tu nangislah) Dengan dia ni, suddenly meleleh jer airmata. Nasib baik tak ada orang nampak, kalau tak buat malu jer. Cliche sangat kalau jawab mata masuk habuk kan?

Tak ada reason yang kukuh kenapa menangis, so memang tak berani nak dengar lagu-lagu dia dalam public transport. Aniaya kalau melalak kat public place. Sebelum terjadi baik cegah dulu. Ain't prevention better than curing? Ahaks! Agaknya dah nak masuk 19 tahun, lagi beberapa hari ini, itu yang terlebih emo. Agaknya tengah release hormon sedih kot!

Oklah, kita dah tak nak menceceh entah apa-apa lagilah. Please continue your support for Ms Egoistic Vs Mr Romantic and don't forget to share it around!! To those September babies out there, WE ROCK!!! Hahahaha! Take care all you lovelies out there. Sayang korang!
xoxo ♥ 

p/s: This was written earlier than date of published, so kalau dia comeback before this date, I would have written it beforehand.

pp/s: Siapa ada telemovie Cerciter Cinta ataupun Ceciter Cinta, (mana satu spelling dia Sya tak sure, tengok kat internet, ada yang guna yang pertama dan ada guna yang kedua) please share it with me, I really wanna watch it again. Dah search high and low pun tak jumpa. So, siapa yang baik hati ada record ke, dah download dulu, share dengan kita ok! Sayang awak yang boleh share dengan kita tu. Email dekat missaiko94@gmail.com 

No comments:

Post a Comment