And ALLAH is Sufficient as a Guardian
And ALLAH is Sufficient as a Helper
~ Quran 4:45


Friday, 27 December 2013

Janji Nak Tuliskan

Hi uolls! Oklah, sebab dah janji nak tuliskan, so tulislah! Huishh, ingatkan nak rest cuti 2 minggu ini, tapi, pening kepala nak habiskan project berkaitan fire ini! Antara assignment terbesar pernah buat sebab ini bukan module yang diajar di sekolah, tapi kena panggil pihak bomba ajar and the worst part, yang akan grade assignment pun bukan dari kalangan lecturer yang kita kenal, tapi pihak bomba itu! Pecah kepala nak dok habiskan project ini. Project ini pula individual, actually bukan tak biasa buat individual, yang berkumpulan pun buat individual. Tahu tak, sakit betul hati kita tau, dah bertungkus lumus kita buat project itu satu malam, then sebab presentation kita dapat B+, sedangkan yang bersenang lenang, cakap lebih-lebih masa presentation dapat A!! Geramnyerrr!!! Memang geram, tapi nak buat apa kan? Kadang kita ni terlalu jujur, sama satu lagi problem, Sya tak pandai nak 'angkat' or dalam bahasa kasarnya bodek lecturer! Eh, tak mainlah, just because kita baik ngan lecturer dia kasi kita A! No self-satisfaction pun buat kerja macam gitu! Tapi, manusia zaman sekarang ini, huish, suka benor angkat lecturer, tup tup, buat kerja tak seberapa dapat A! Benci! Anyways, malas nak cerita lagi panjang, buat sakit hati jer kan?

Anyways, jangan risau, akan update bab terbaru soon okie, lovelies? Memang tak cukup kaki tangan nak buat kerja, sampai kopi dah jadi bestfriend sejati! Bising Mummy, potpet, potpet duk marah kopi tak elok untuk perempuan, dahlah minum tiap hari, pastu 2 cawan lak tu. Apa Mummy kita tak marah? Tadah telinga jerlah. Jawapan standard, 'bukan senang nak belajar sekarang Mummy!' 

Oklah, nak kena pergi sekarang! Sorry sesangat! Lain kali kita tulis lagi ok! Take care all you lovelies! Adios! 
xoxo ♥

No comments:

Post a Comment